Rietmatten
Rietenmatten.nl
Wilgenmatten.nl
Natuurmatten.nl
Natuurmatten.nl
Rietmattenvoordeel.nl
Rietmattenvoordeel.nl
Naturalfencing.nl
Naturalfencing.nl
Bamboematten
Bamboematten.com

Natuurmatten

Natuurmatten zijn al jarenlang erg populair in de tuin en op het balkon. Ook niet heel verwonderlijk aangezien ze goedkoop zijn en een lange levensduur hebben. De tuin krijgt een prachtige natuurlijke look en voor iedereen is er wel een geschikte natuurmat. Of je nu liefhebber bent van een donkere, klassieke uitstraling of vrolijke, tropische lichte tinten. 

Rietmatten

Rietmatten zijn al jarenlang erg populair. Ons assortiment rietmatten bestaat uit de beste kwaliteit Europees riet en zijn perfect als rieten schutting of balkonscherm. Rietmatten zijn erg goedkoop. Vaak zit er 6 meter op een rol waardoor je voor een laag bedrag een compleet nieuwe uitstraling geeft aan de tuin.

Wilgenmatten

Wilgenmatten zijn ontzettend duurzaam. Ze hebben een prachtige donkere kleur en zijn supermooi als schutting. Ook onze wilgenmatten worden in Europa gemaakt. Het verschil in kwaliteit tussen wilgen uit Azië en Europa is groot. In het voordeel van de Europese wilgen.

Heidematten

Heidematten zijn erg populair bij het bekleden van hekwerken en schuttingen. Voordeel van de heidematten is dat klimplanten het hier ontzettend goed op doen. Onze heidematten komen in 2 soorten. Dikke heidematten met een uitgerolde lengte van 3 meer. En dunnere heidematten met een uitgerolde lengte van 5 meter. Beide zijn gemakkelijk te bevestigen geven een mooie uitstraling aan de tuin.

Boomschorsmatten

Boomschorsmatten zijn enorm in opkomst. Het is een prachtig product met een mooie donkere kleur. Onze boomschorsmatten zijn dubbelzijdig waardoor ze er van beide kanten mooi uitzien. Boomschorsmatten zijn te gebruiken als schutting of schuttingbekleding, maar zien we ook vaak terug op het dakterras en balkon.

Bamboematten

Bamboematten vallen in dezelfde categorie als rietmatten qua kleur en gevoel dat je erbij krijgt. Tropisch en vrolijk. Bamboe is erg duurzaam en gemakkelijk om mee te werken. Bamboematten komen in verschillende soorten en maten. Zo heb je bamboematten van gespleten bamboe of juist gemaakt van hele dikke bamboepalen in naturel of zwart.

Kastanje schapenhek

Als er iets een warm en goed gevoel geeft qua natuurmatten dan zijn het wel de kastanje houten schapenhekken. Deze schapenhekken worden gebruikt als afscheiding van bijvoorbeeld tuin of weiland en zijn super duurzaam. De schapenhekken zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en met verschillende latafstand. Tevens kunt u bij ons palen en poorten aanschaffen om het geheel compleet te maken.